SİPARİŞ SORGULA
E-Posta Destek
7/24
[email protected]
Whatsapp Hattı Destek
7/24
0 850 305 24 26
Instagram Satış Sayfası Nasıl Açılır?

Instagram Satış Sayfası Nasıl Açılır?

Instagram Hesabı Açma

Instagram satış sayfası oluşturacak işletme sahibinin öncelikle bir Instagram hesabı açması gerekir. Hesabı açarken butiğe verilecek isim ile doğru orantılı bir kullanıcı adının alınmasına özen gösterilmelidir. Instagram takipçi satın al hizmetlerimiz dahilinde hesabı açtıktan sonra takipçi satın alarak hesabınızı etkileşimi yüksek, popüler bir hesap haline getirebilmeniz mümkün olur. Instagram işletme hesabı olarak da kullanılabilecek farklı bir hesap türü ile satış sayfasın oluşturulabilir. Hesap açtıktan sonra butiği anlatan maksimum 140 karakterlik kısa bir tanıtım yazısının yazılması gerekir. İnsanlar alışveriş yapacakları kurumları tanımak ve güven duymak isterler. Bu nedenle tanıtım yazısı önem arz eder.

Fotoğraf Paylaşımı

Instagram'da satış sayfası açtıktan sonra etkili fotoğraf paylaşımı yapmak önemlidir. İşletmenin kendi ürün ya da hizmetine dair özenle çekilmiş fotoğraflar kapsamında paylaşım yapılırken, Instagram filtreleri kullanılarak daha çarpıcı bir görüntü elde edilebilir. Instagram takipçi satın al hizmetimiz kapsamında almış olduğunuz takipçiler gönderilerinize beğeni vererek hesabınızı keşfet kısmına çıkarır. Böylece kısa süre içerisinde popüler bir butik haline gelmeyi başarırsınız. Fotoğraf paylaşımı esnasında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus, rakip firmaların paylaşımlarıdır. Birebir kopya paylaşımlar yapmamaya özen göstermeniz gerekir. Instagram uygulaması binlerce satış sayfasının yer aldığı bir uygulamadır. Bu nedenle de özgünlük oldukça önemlidir.

Ürün Tanıtımı Yazma

Instagram'da satış sayfası açtıktan sonra hedef kitleye kısa yoldan ulaşım sağlamanın en önemli adımlarından bir tanesi ürün tanıtımı yazmaktır. Butik sayfasının paylaştığı ürün hakkında açık bir yazı yazması, müşterinin ürünle alakalı kafasında soru işareti kalmamasını sağlar. Bu nedenle de diğer işletmelerin bir adım önüne geçilmiş olunur. Buyaweb firması olarak sizlere sunduğumuz hizmetler dahilinde satış sayfanızı Instagram'da popüler bir hale getirebilmeniz mümkün olur. Instagram takipçi satın al hizmetlerimiz bunların başında gelir. Takipçi bir butiğin ihtiyacı olan her şeydir. Bu nedenle satın alarak hesabınızı büyütebilmeniz ve bilinir hale getirebilmeniz mümkün olur.

Ödeme Şeklini Paylaşma

Butik sayfasında yer alan söz konusu ürün ya da hizmetin müşteriye gönderilebilmesi için gerekli olan ödeme şekilleri, sayfanın profil kısmında yer almalıdır. Instagram kullanıcıları genellikle kapıda ödeme seçeneğini sunan butikleri tercih eder. Kargo firmaları ile bu konuda anlaşma sağlayarak kapıda ödeme seçeneğini devreye sokabilirsiniz. Bunun yanı sıra EFT ya da havale seçeneklerini de değerlendirebilmeniz mümkündür. Instagram takipçi satın al hizmet seçeneklerimiz kapsamında gönderilerinize beğeni satın alarak da hesabınızı popüler bir hale getirmeniz ve satışlarınızı arttırabilmeniz olasıdır.

Ürün Gönderimi

Instagram'da satış sayfası açmak pek çok kriterin bir araya gelmesi ile oluşur. Hesabınızda yayınladığınız ürünün kargo ile gönderimini en kısa sürede sağlamak, sizlere yeni potansiyel müşterinin gelmesine yardımcı olur. Müşterilerin bir çoğu geç kargolamadan şikayetçidir. Bu nedenle satış sayfalarının birçoğu müşteri kaybetmektedir. Ürün siparişini müşterinizden aldığınız gibi gün içerisinde kargoya vermeniz, yaptığınız işi ciddiye aldığınızı gösterir. Böylece tavsiye metodu ile yeni müşteri kazanabilme şansınız doğar. Bunun yanı sıra Instagram takipçi satın al hizmetlerimizden yararlanarak da potansiyel müşteri kitlenize ulaşabilirsiniz.

Instagram Satış Sayfası Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Instagram'da satış sayfası kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı etmenler vardır.

Bunlar;

  • Ürünlerin fotoğraflarını paylaşırken hastag kullanımı yapma
  • Paylaşım zamanını takipçilerin aktif olduğu zamana denk getirme
  • Takipçi sayısını firmamız dahil olmak üzere her alanda arttırmaya çalışma
  • Paylaşımları ve gelen yorumları cevaplama işlemini nazik bir dille yapma
  • Kargo maliyetini ayrıca belirtme ya da satış fiyatının üzerine ekleme
  • Siparişi eline ulaşan müşteriden ürünü alıp almadığına dair onay isteme şeklindedir.

Instagram'da satış sayfası açtıktan sonra hesabınızı büyütmek ve daha fazla kişiye satış yapabilmek için Buyaweb olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

POPÜLER YAZI Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?
Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?

Instagram videolarınız için görüntülenme alarak daha fazla izlenme sayısına ulaşabilirsiniz. İzlenme hilesi nasıl yapılır soru yanıtı yazımızda bulabilirsiniz..

POPÜLER YAZI Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?
Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?

Başarılı bir sosyal medya kullanıcısı olmanız için birçok ayrıntıyı bilmeli ve buna uygun yol çizmeniz gerekiyor.

POPÜLER YAZI Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!
Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!

Spotify takipçi sayınızı yükseltmeniz bazı yollarını sizlere açıklıyoruz.