SİPARİŞ SORGULA
E-Posta Destek
7/24
[email protected]
Whatsapp Hattı Destek
7/24
0 850 305 24 26
Instagram Takip Etmeyenler ve Takibi Bırakanlar Nasıl Görüntülenir?

Instagram Takip Etmeyenler ve Takibi Bırakanlar Nasıl Görüntülenir?

Tüm dünyada en aktif şekilde kullanılan fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Her gün binlerce gönderi, hikâye ve video hazırlanarak bu sosyal paylaşım sitesinde paylaşılıyor. Durum böyle olunca Instagram üzerindeki takipçi sayımız da önemli oldu.

Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde takipçi sayıları oldukça önemlidir. Takip etmekten çok takip edilen sayısını takip etmek kullanıcılar için bir zorunluluk halini buldu. Bundan dolayı Instagram takip etmeyenler ve takibi bırakanlar nasıl görüntülenir gibi sorular kullanıcılar tarafından arama motorları üzerinden aranmaya başlandı.

Instagram Takip Etmeyenler ve Takip Bırakanları Görüntüleme

Instagram üzerinden takip etmeyenleri görmek Instagram tarafından sunulan bir özellik değil. Bunun için kullanıcılar uygulama siteleri içerisinden kendilerine uygun bir uygulama ile öğrenebilmektedir. Takibi bırakanlar, siz takip ettiğiniz halde sizi takip etmeyenleri kolayca tespit etme, geri takip etmeyen hesapları tespit etmek gibi birçok işlemi kolayca yapabilirsiniz.

Instagram çok popüler bir uygulama olduğundan burada gönderi oluşturmak için uzun uğraşlar gereklidir. Bu konuda Instagram üzerinden e-kazanç yapan kullanıcılar daha fazla uğraşmaktadır. Bundan dolayı takipçilerini sürekli kontrol etmektedirler. Kullanıcıların uzun takipçi listelerine tek tek bakmaları uzun saatler alacağından kullanıcıların bu isteklerini karşılamak için bazı uygulamalar kullanılmaktadır. Bu yazımızda kolayca Instagram üzerinden geri takip etmeyenleri ya da takipten çıkanları görmek mümkündür. Instagram takip etmeyenler ve takibi bırakanlar nasıl görüntülenir merak ediyorsanız işte tüm dünyada en çok kullanılan uygulamalardan birkaçını sizler için araştırdık.

Instagram Takip Etmeyenler ve Takip Bırakanları Görüntüleme Uygulamaları

Kullanıcılar tarafından tercih edilen uygulamaların kimi ücretli iken kimi uygulamalarda ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır. Ücretsiz sunulan uygulamalarda uygulamaya birçok şeye ulaşabilmesi için izin verildiğini de unutmamak gereklidir. Bu uygulamaları kullanmak için Instagram kullanıcıları, takipten çıkanı bulma uygulamaları üzerinden Instagram hesaplarına giriş yapmakta ve uygulamanın yönlendirmesi ile kolayca hepsini tespit etmektedir. İşte herkes tarafından kullanılan en popüler Instagram takip etmeyenler ve takibi bırakanlar nasıl görüntülenir uygulamaları;

  • Analysis+ Followers Analysis for Instagram by Google Play Store
  • Unfollowers 4 Instagram by Google Play Store
  • Followers & Unfollowers by Google Play Store
  • InsPlus- Instagram için Takibi Bırakanlar by Google Play Store
  • KeepStalk - Unfollowers and Instagram Analysis (Google Play Store)
  • Twitly (Google Play Store / App Store)
  • SocialTool (App Store)
  • FindWho - Instagram İçin Rapor (App Store)
  • Instagram İçin iAssistant (App Store)

Bu uygulamaları kullanarak kolayca Instagram üzerinden takipçi sayılarınızı kontrol edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ilgili diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

POPÜLER YAZI Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?
Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?

Instagram videolarınız için görüntülenme alarak daha fazla izlenme sayısına ulaşabilirsiniz. İzlenme hilesi nasıl yapılır soru yanıtı yazımızda bulabilirsiniz..

POPÜLER YAZI Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?
Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?

Başarılı bir sosyal medya kullanıcısı olmanız için birçok ayrıntıyı bilmeli ve buna uygun yol çizmeniz gerekiyor.

POPÜLER YAZI Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!
Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!

Spotify takipçi sayınızı yükseltmeniz bazı yollarını sizlere açıklıyoruz.