SİPARİŞ SORGULA
E-Posta Destek
7/24
[email protected]
Whatsapp Hattı Destek
7/24
0 850 305 24 26
Twitter Trend Topic Ne Demektir?

Twitter Trend Topic Ne Demektir?

Twitter trend topic listeleri yani kısa adı ile TT listesi son günlerde kullanıcıların sıklıkla araştırdığı konular arasında popülerliğini korumaktadır. Bu listeler gündemde olan hashtaglerin yazıldığı alanlardır.  Yani son zamanlarda en çok aratılan anahtar kelimeler olarak tabir edilen kelime öbekleri bu alanda yerini almaktadır.

Twitter uygulaması tüm dünyada milyonlarca kullanıcı sayısı ile halen en çok kullanılan sosyal medya araçları olma listelerinde başı çeken uygulamalardan biridir. Bu uygulamanın da diğer uygulamalar gibi kendi içerisinde pek çok farklı özelliği ve bu özelliklerine uygun terimleri bulunmaktadır. Twitter kullanıcılarının en çok duyduğu terimlerden biri de hiç şüphesiz Twitter trend topic listeleri olmaktadır. Yazımızın devamında bu topiclere nasıl bakılacağı ile bilgileri bulabilirsiniz.

Twitter Trend Topic Nasıl Bakılır?

Trend Topic popüler başlık kelimeleri demektir. Twitter uygulamasında sık kullanılan bu konular o anda uygulamada en çok aranan kelimeleri yani kısaca gündem olan konu ve konuları içermektedir. Twitter kullanıcıları Trend topic listelerini yakından takip etmek sureti ile gündemden kopmamayı ve popüler hashtagleri izlemeyi başarmış olmaktadırlar. Twitter trend topiclere ulaşmak için ise yapılması gereken oldukça basittir. Bunun için uygulamanın sağında yer almakta olan Trend topic listesine bakmak yeterli olmaktadır. Listede en üst sıralarda yer alan başlıklar son günlerin en çok aranan konu başlıklarını oluşturmaktadır.

Trend topicleri takip etmek sadece gündemi yakalamayı sağlamamakta çeşitli kategorilerde yer alan en yeni konuları da gözler önüne serilmesine yardımcı olmaktadır. Örneğin teknoloji ve iş dünyasına ait gelişmelerin takip edilmesi amaçlı bu kategorilerde yer alan konu başlıklarına bakılabilmektedir. Twitter hesabının tüm dünyada milyonlarca aktif kullanıcısı olduğu bilinmekte ve günlük olarak 500 milyonunun üstünde tweet atıldığı raporlanmaktadır. Ülkeler arasında bakıldığında en çok Amerika'da aktif kullanıcı elde eden twitter uygulamasının son verilere göre ülkemizde de 16 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunmaktadır.

POPÜLER YAZI Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?
Instagram görüntülenme hilesi nasıl yapılır?

Instagram videolarınız için görüntülenme alarak daha fazla izlenme sayısına ulaşabilirsiniz. İzlenme hilesi nasıl yapılır soru yanıtı yazımızda bulabilirsiniz..

POPÜLER YAZI Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?
Instagram'da Nasıl Popüler Olurum?

Başarılı bir sosyal medya kullanıcısı olmanız için birçok ayrıntıyı bilmeli ve buna uygun yol çizmeniz gerekiyor.

POPÜLER YAZI Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!
Takipçi Sayınızı Artırarak Spotify'da Başarıya Ulaşmanın Yolları!

Spotify takipçi sayınızı yükseltmeniz bazı yollarını sizlere açıklıyoruz.